Φήμες πως ο Ερντογάν υπέστη εγκεφαλικό αναστάτωσαν τους Τούρκους αξιωματούχουςΜε ανάρτηση του στο Twitter  ο βουλευτής Κωνσταντινούπολης του κεμαλικού Ρεπουμπλικανικού κόμματος Άικουντ Ερντογντού αναφέρει πως στο WhatsApp διακινούνται μηνύματα στα οποία υπάρχει ο ισχυρισμός  πως ο Ταγίπ Ερντογάν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η ανάρτηση αυτή στο διαδίκτυο προκάλεσε αναταραχή στους κυβερνητικούς κύκλους στην Κωνσταντινούπολη , με αποτέλεσμα να υπάρξουν πολλές διαψεύσεις εκ μέρους κυβερνητικών «συμβούλων».

Ο Φαχρεττίν Αλτούν , σύμβουλος του Ερντογάν, ανάρτησε αμέσως στο Twitter βίντεο που δείχνει τον πρόεδρο της Τουρκίας να περπατά. Νωρίτερα, ο δημοσιογράφος Γιγκίτ Μπουλούτ ανάρτησε άλλο βίντεο στο διαδίκτυο που δείχνει τον Ερντογάν να κατέρχεται αεροσκάφους και να περπατά στην πίστα του αεροδρομίου. 
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση της τουρκικής προεδρίας επί το περιεχομένου της ανάρτησης του Τούρκου βουλευτή, ότι δηλαδή ο Ταγίπ Ερντογάν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.