ΗΠΑ: Εφετείο ακυρώνει το μέτρο Μπάιντεν για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς εργαζομένωνΟ λόγος της αναστολής του μέτρου του υποχρεωτικού εμβολιασμού ανεστάλη από το ομοσπονδιακό εφετείο στις ΗΠΑ ώστε να εξεταστούν πιθανά «σοβαρά συνταγματικά προβλήματα», καθώς υπήρξαν αντιδράσεις από πολλές πολιτείες, που υπέβαλαν νομικές προσφυγές κατά του νέου μέτρου, υπό την ηγεσία των Ρεπουμπλικανών.

Το μέτρο του προέδρου Μπάιντεν αφορά δεκάδες εκατομμύρια εργαζόμενουςκαι τους υποχρεώνει να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού έως την 4η Ιανουαρίου, διαφορετικά θα πρέπει να υποβάλλονται σε πολλά τακτικά τεστ. Το μέτρο αυτό αμφισβητήθηκε στο δικαστήριο, κυρίως από την Πολιτεία του Τέξας, που ελέγχεται από τους Ρεπουμπλικάνους.

 ΑΠΕ – ΜΠΕ

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.