Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της ΝΔΕκατοντάδες υγειονομικοί που διαμαρτύρονται για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στον κλάδο τους πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση έξω από τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο Μοσχάτο αυτή την στιγμή.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών, στο green pass, στις αναστολές καθώς και στην ιδιωτικοποίηση της δημόσιας υγείας.

Μαζί τους έχουν ενωθεί και δεκάδες πολίτες που έτυχε να περνούν από το σημείο και εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους για τα μέτρα αποκλεισμού 6,5 εκατ. πολιτών από την κοινωνία αν δεν εμβολιαστούν για πρώτη φορά ή δεν κάνουν την τρίτη δόση!

Αρχικά, οι υγειονομικοί συγκεντρώθηκαν στον σταθμό του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο και ύστερα κατευθύνθηκαν στα γραφεία της ΝΔ, για να διαμαρτυρηθούν για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού.
«Υποχρεωτικότητα. Green Pass. Διαχωρισμοί. Αναστολές. Ιδιωτικοποίηση και διάλυση της δημόσιας υγείας. Η Ελλάδα δεν αλλάζει με τέτοιες πολιτικές» ήταν το κεντρικό μήνυμα της συγκέντρωσης, στην οποία δυναμικό παρών έδωσαν 30 δομές υγείας της Αττικής και το ΕΚΑΒ.

Είναι η πρώτη φορά που οι πολίτες διαμαρτύρονται έξω από τα γραφεία της ΝΔ,  η οποία μπορεί να μην έχει ως κομματικός σχηματισμός την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας (η ομάδα του Μαξίμου που δεν έχει καμία σχέση με το «σώμα» της ΝΔ αφού αποφασίζει και διατάσσει ανεξάρτητα από το κόμμα), αλλά φέρει ευθύνη ως προς το ότι είναι πρόεδρός της ο Κ.Μητσοτάκης.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.