Ένας νεκρός και τραυματίες από επίθεση στην Ιερουσαλήμ

 

 Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε ένα άτομο και τραυμάτισε άλλα τέσσερα κοντά στην είσοδο του ιερού τόπου, όπως ενημέρωσε η αστυνομία. Ένας από τους τραυματίες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση και αργότερα εξέπνευσε, ενώ σε σοβαρή κατάσταση είναι άλλα δύο άτομα, ενώ οι άλλοι δύο, που είναι αστυνομικοί, είναι ελαφρύτερα. 

Παράλληλα, ο δράστης, όπως επιβεβαιώθηκε από επίσημες πηγές, άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο της επίθεσης ύστερα από αστυνομικά πυρά. Κατά πληροφορίες που μεταφέρουν τα ισραηλινά μέσα, ο δράστης φέρεται να είναι Παλαιστίνιος και να χρησιμοποίησε ένα αυτοσχέδιο όπλο.


 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.