Τραγωδία στην Αυστραλία με τέσσερα παιδιά νεκρά σε πυρκαγιά στην πόλη της Μελβούρνης!




 ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ



Τέσσερα παιδιά έχασαν τραγικά τη ζωή τους, από πυρκαγιά που έπληξε το σπίτι τους στη Μελβούρνη, κατά διάρκεια της νύχτας.

Οι γονείς και ο ένας γιος τους ηλικίας οκτώ ετών κατάφεραν να βγουν εγκαίρως από το φλεγόμενο κτίριο και να σωθούν οι ζωές τους. Όμως τα άλλα τέσσερα παιδιά της οικογένειας, δυο κορίτσια ηλικίας ενός και έξι ετών και δυό αγόρια τριών και και δέκα ετών εγκλωβίστηκαν από τις φλόγες και βρέθηκαν νεκρά.

Οι πυροσβέστες που έσπευσαν επιτόπου είπαν ότι η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη, που δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για να σώσουν τα παιδιά. Το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς.

Συμφωνα με την αστυνομία η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τη 01:00 και το σπίτι είχε ήδη τυλιχτεί στις φλόγες όταν τα πρώτα συνεργεία της πυροσβεστικής έφτασαν περίπου στη 1:10 π.μ.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να την σβήσουν μέσα σε μία ώρα και να προστατεύσουν τα γειτονικά σπίτια από το να πιάσουν φωτιά.

«Πολύ οδυνηρές» χαρακτήρισε τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν με τέσσερα παιδιά νεκρά, είπε ο αστυνομικός ντετέκτιβ Άσλεϊ Ράιαν. Η ομάδα εμπρησμών της αστυνομίας της Βικτώριας ερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.

Πηγή: ertnews.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.