Αφόρητη πίεση στα νοσοκομεία: Λιποθύμησε γιατρός στο Παπανικολάου - «Μεγάλη εξουθένωση προσωπικού»


Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΚΡΥΒΟΥΝ.
ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΕΤΕΙ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ!!!
Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΜΕ ''ΠΑΓΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ'' ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΤΑΡΤΗΣΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!!
ΜΟΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΣΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ. 

Εξαντλητικά ωράρια και καμία άδεια για τους υγειονομικούς που μάχονται με τον κορονοϊό.
Αφόρητη πίεση στα νοσοκομεία περιέγραψε ο διευθυντής της Β’ ΜΕΘ του Παπανικολάου, Νίκου Καρπαβέλου, ο οποίος γνωστοποίησε πως υγειονομικός έχασε τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο μετά από πολλές ώρες εργασίας.

Σε συνέντευξή του στο OPEN, κ. Καπραβέλος σημείωσε πως μία χειρούργος έχασε τις αισθήσεις της τη νύχτα και μεταφέρθηκε στο Τμήμα Επειγόντων για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.
Επεσήμανε πως εργαζόταν από το πρωί σε μονάδα COVID, παρότι δεν είναι στο γνωστικό της αντικείμενο.

Ο κ. Καπραβέλος έκανε, παράλληλα, λόγο για μεγάλη «αυταπάρνηση» του προσωπικού, που εργάζεται χωρίς άδειες και με ελάχιστα ρεπό γιατί δεν υπάρχουν χέρια.

«Άδειες δεν δίδονται και τα ρεπό βγαίνουν με πολύ μεγάλη δυσκολία γιατί δεν υπάρχει προσωπικό» είπε, ειδικότερα.
«Είναι μεγάλη η εξουθένωση του προσωπικού» είπε και προειδοποίησε πως είναι «έξω από τα όρια».

Τέλος, δήλωσε πολύ απογοητευμένος από το ότι η κυβέρνηση δεν έχει εγκρίνει κανένα κονδύλι για να δοθεί ένα πριμ στο προσωπικό και ειδικά στους νοσηλευτές.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.