Ένταση στην πύλη του ΠολυτεχνείουΈνταση σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην κεντρική είσοδο του Πολυτεχνείου, καθώς δεν επετράπη η είσοδος και η κατάθεση στεφάνου σε αντιπροσωπεία της Βουλής, η οποία αποτελείτο από τους Χάρη Θεοχάρη και Χαράλαμπο Αθανασίου. 

Οι δύο βουλευτές βρέθηκαν στην είσοδο του Πολυτεχνείου στις 08:30. Οι συγκεντρωμένοι τους αντιλήφθηκαν και δημιούργησαν φραγμό, φωνάζοντας παράλληλα συνθήματα, όπως το «ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει δεξιά».

Η αντιπροσωπεία της Βουλής αποχώρησε και κάποιοι από τους συγκεντρωμένους πήραν το στεφάνι και το πέταξαν στο οδόστρωμα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.