Ξυλοδαρμός μαθήτριας Γυμνασίου σε σχολείο των νοτίων προαστίων: Καταγγελίες της μητέρας για απειλές


Βίντεο δείχνει μαθήτριες Γυμνασίου, σχολείου των νοτίων προαστίων, να ανταλλάσσουν κλωτσιές και χαστούκια, με τους συμμαθητές να μην παρεμβαίνουν και κάποιους άλλους να επευφημούν.
Ένα περιστατικό σχολικής βίας έρχεται στη δημοσιότητα με θύμα μία μαθήτρια Γυμνασίου, κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής σχολείου των νοτίων προαστίων.

Σύμφωνα με το Star, που μετέδωσε και το σχετικό βίντεο, η κοπέλα δέχθηκε επίθεση από συμμαθήτριά της, ενώ άλλοι συμμαθητές τη βιντεοσκοπούσαν.

«Η συγκεκριμένη κοπέλα απειλούσε την κόρη μου, λέει η μητέρα του θύματος και προσθέτει: «Οι απειλές συνεχίζονται λέγοντας στην κόρη μου "πώς σου φάνηκε το ξύλο, θα φας κι άλλο;"».

Οι υπόλοιποι συμμαθητές, όχι μόνο δεν παρεμβαίνουν αλλά φαίνεται να κρατούν το θύμα όταν πάει να αντεπιτεθεί, ενώ άλλοι επευφημούν καθώς πέφτουν κλωτσιές και χαστούκια.

«Το παιδί είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν θέλει να πάει στο σχολείο. Μάλιστα η κόρη μου πήρε αποβολή λέγοντας ότι έβαλε τον εαυτό της σε κίνδυνο», καταλήγει η μητέρα του θύματος της επίθεσης.

Πλέον αναμένεται η παρέμβαση του Υπουργείου Παιδείας που έχει ενημερωθεί για το περιστατικό.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.