Σε πτώση η μετοχή της ΔΕΗΜεγάλες απώλειες κατάγραψε χθες η μετοχή της ΔΕΗ, υποχωρώντας για δεύτερη συνεχή ημέρα, μετά την εντυπωσιακή “κούρσα” που πραγματοποίησε στο διάστημα 2-9 Νοεμβρίου, στη διάρκεια της διαδικασίας ΑΜΚ και μετά τη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων της.

Αυτή  την ώρα υποχωρεί κατά 3,5% και διαμορφώνεται στα 10,33 ευρώ, με συναλλαγές 463 χιλιάδων τεμαχίων.

Διεθνή funds και ιδιώτες επενδυτές που κατέχουν “παλιές” μετοχές, σπεύδουν να ρευστοποιήσουν ενόψει εισαγωγής των νέων τίτλων της ΑΜΚ, με την οποία αναμένεται ότι θα αυξηθεί η προσφορά και θα πιεσθεί χαμηλότερα η τιμή της μετοχής. Η διαπραγμάτευση των νέων τίτλων θα ξεκινήσει πιθανότατα την ερχόμενη Τρίτη 16 Νοεμβρίου.

Οι νέες μετοχές δόθηκαν στα 9 ευρώ, ενώ η τιμή στο ταμπλό είναι αυτή την ώρα 15% υψηλότερη και χθες ήταν 19% υψηλότερη, στα 10,70 ευρώ. Έτσι, όποιοι συμμετείχαν στην ΑΜΚ αποκομίζουν -θεωρητικά - μεγάλα κέρδη, που αποτελούν κίνητρο για ρευστοποιήσεις.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.