Δυστύχημα στις γραμμές του ΗΣΑΠ με έναν νεκρό και δύο τραυματίες



Δυστύχημα σημειώθηκε τη νύχτα στις γραμμές του ΗΣΑΠ μετά από βλάβη σε μηχάνημα που χρησιμοποιούσε αυστριακό συνεργείο για εργασίες λείανσης των γραμμών, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρεις εργαζόμενοι, δύο Ελληνες κι ένας Αυστριακός μέλη του συνεργείου.

Άμεσα οι τρεις τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο «Γεννηματά» για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο ο ένας από τους Έλληνες κατέληξε.

Πώς συνέβη το δυστύχημα στις γραμμές του ΗΣΑΠ
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, το τραγικό περιστατικό συνέβη στη γραμμή 1, γύρω στις 4:40 τα ξημερώματα, όταν ειδική μηχανή λείανσης που είχε ξεκινήσει από την Κηφισιά παρουσίασε βλάβη στα φρένα με αποτέλεσμα να αρχίσει να κινείται ανεξέλεγκτα.

Οι επιβαίνοντες σε αυτή, επτά εργάτες, αναγκάστηκαν να πηδήξουν καθώς η μηχανή ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με άλλο τρένο στο ύψος του σταθμού του Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρένο είχε τοποθετήσει εκεί η αρμόδια υπηρεσία της ΣΤΑΣΥ προκειμένου να σταματήσει την πορεία της μηχανής λείανσης.
Όπως ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ΣΤΑΣΥ Νίκος Χαιρέτας μιλώντας στην ΕΡΤ σήμερα η κυκλοφορία των συρμών θα γίνεται τοπικά μεταξύ Ομόνοια και Πειραιά και στα δύο ρεύματα μέχρι να απελευθερωθούν οι γραμμές από τις μηχανές, κάτι που όπως είπε δεν είναι εύκολο να πει κανείς πόσο θα διαρκέσει η διαδικασία. «Αυτό θα το εκτιμήσει η ομάδα εκτροχιασμού που θα φροντίσει για τη μετακίνηση της μηχανής που είναι στις γραμμές», είπε και ανέφερε πως γίνεται συνεννόηση με τον ΟΑΣΑ για την ενίσχυση των συγκοινωνιών στο τμήμα που δεν θα κυκλοφορούν συρμοί.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.