Διεκόπη ξανά η τροφοδοσία της Γερμανίας με φυσικό αέριο της ΡωσίαςΣταμάτησε ξανά η ροή του ρωσικού φυσικού αερίου από τον αγωγό Γιαμάλ-Ευρώπη προς τη Γερμανία και κινείται προς τη Ρωσία, όπως αναφέρει η γερμανική Gascade.

Πρόκειται για τη δεύτερη φορά την τελευταία εβδομάδα που αντιστρέφεται η ροή σε έναν από τους τρεις μεγάλους αγωγούς που τροφοδοτούν την Ευρώπη με ρωσικό αέριο.

Σύμφωνα με το Reuters, τα στοιχεία της Gascade καταδεικνύουν ότι η ροή φυσικού αερίου στον σταθμό Μάλνοου το Σάββατο μηδενίστηκε. Η Ρωσία είχε διακόψει την τροφοδοσία του σταθμού το περασμένο Σάββατο και την επανεκκίνησε την Πέμπτη.
sofokleousin.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.