Με ανακοίνωση της η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ανακάλεσε την κλήτευση Πολάκη για την υπόθεση Φουρθιώτη!


 

 Σε λάθος και παραδρομή αποδίδεται απο την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η κλήτευση ως υπόπτου του βουλευτή Παύλου Πολάκη ως υπόπτου τέλεσης αδικήματος μετά απο μηνυση του Μένιου Φουρθιώτη και χωρίς να έχει αρθεί η ασυλία του (ή να έχει υποβληθεί σχέτικό αιτημα) στη Βουλή.

Η εισαγγελία Πρωτοδικών ανακοίνωσε τα εξής:

"Σχετικά με την πορεία της ποινικής δικογραφίας που σχηματίστηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών κατόπιν εγκλήσεως του ιδιώτη Μενάνδρου – Γεωργίου Φουρθιώτη κατά του βουλευτή Χανίων Παύλου Πολάκη καθιστούμε γνωστά τα εξής :

1 ) Επ αυτής παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης η οποία ανατέθηκε στο τμήμα προστασίας του κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής. 2) Μεταξύ των άλλων ανακριτικών πράξεων ζητήθηκε με τη σχετική εισαγγελική παραγγελία η παροχή ανωμοτί εξηγήσεων από τον εγκαλούμενο βουλευτή. Τουτο συνέβη εκ προφανούς παραδρομής ενόψει των διατάξεων των άρθρων 83 του κανονισμού της Βουλής και 62 του Συντάγματος.

Ως εκ τούτου το συγκεκριμένο σκέλος της εν λόγω παραγγελίας ήδη ανακλήθηκε χωρίς να λάβει χώρα καμία δικονομική ενέργεια σε βάρος του ως άνω βουλευτή.

13-1- 21

Η διευθύνουσα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών”.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.