Επίθεση αγνώστων στο αυτοκίνητο δικαστή του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ-Παραιτήθηκε ο δικαστής


Ανώτατος δικαστικός λειτουργός, μέλος του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ και του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών, κατήγγειλε στην Ελληνική Αστυνομία πως βρήκε το αυτοκίνητό του σπασμένο έξω από την οικία του, ύστερα από επίθεση αγνώστων.

Το περιστατικό σημειώθηκε τη νύχτα της Τετάρτης (10/11) και έγινε γνωστό από το αστυνομικό ρεπορτάζ. Ο δικαστής έδωσε πολύωρη κατάθεση στη ΓΑΔΑ, ενώ στο σημείο της επίθεσης μετέβη το Τμήμα Αθλητικής Βίας λόγω της ενασχόλησης του δικαστή και με την αθλητική Δικαιοσύνη.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία πήρε θέση για το γεγονός με ανακοίνωση που εξέδωσε, προκειμένου να εκφράσει τον αποτροπιασμό της για την επίθεση και να καταδικάσει τις «μεθόδους μαφίας εις βάρος δικαστικών λειτουργών», όπως επίσης και την «τεχνητή προσπάθεια εμπλοκής του ποδοσφαίρου» στην υπόθεση.

Παρολαυτά την παραίτησή του από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ υπέβαλε ο δικαστής σύμφωνα με πληροφορίες του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αυτή του η κίνηση εύλογα εκλαμβάνεται ως ένδειξη ότι θεωρεί το περιστατικό άμεσα συνδεδεμένο με τον χώρο του ποδοσφαίρου και τη θέση που είχε στην ομοσπονδία.

Εξάλλου, συνηγορεί στο συμπέρασμα ότι το συμβάν έχει σχέση με το πόστο του στο ποδοσφαιρικό όργανο το γεγονός ότι το θύμα είναι διοικητικός δικαστής και, δεδομένου ότι χειρίζεται υποθέσεις νομικής και φορολογικής φύσης, δεν έχει επαφές με τον υπόκοσμο.

zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.