Κωνσταντίνος Κατσίφας: Διώκεται για διαφθορά ο εισαγγελέας της υπόθεσης - «Να μην τα κουκουλώσουν»


Νέα τροπή στην υπόθεση. Τι ισχύει με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αργυρόκαστρου που απέδωσε σε αυτοκτονία τον θάνατο του Κατσίφα την 28η Οκτωβρίου 2018.

Ο εισαγγελέας της υπόθεσης του ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα διώκεται ποινικά για εμπλοκή σε υπόθεση διαφθοράς, σύμφωνα με τον ALPHA.

Αλβανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «αναξιόπιστο εισαγγελέα» και «διάτρητο πόρισμα» προκαλώντας την έκρηξη της οικογένειας του θύματος.

«Όχι δεν πρέπει να τα κουκουλώσουν. Τοι παιδί μου βογκάει από τον τάφο, θέλω να βρεθεί η αλήθεια. Να λυτρωθεί το παιδί μου θέλω» αναφέρει η μητέρα του, Βασιλική.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αργυρόκαστρου, Γιουλιάν Τσάφκα, διώκεται από την Ειδική Εισαγγελία για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς με κατηγορίες για κατάχρηση εξουσίας και χρηματισμό, όπως μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η υπόθεση αφορά στον χρηματισμό του Προϊστάμενου της Εισαγγελίας μέσω δικηγόρου που εκπροσωπεί πρόσωπο που κατηγορείται για «καταπάτηση κανόνων οδικής συμπεριφοράς» και για «ενέργειες που αποσκοπούν στην απόκρυψη της αλήθειας».

Το ρεπορτάζ του «Top Channel» αναφέρει πως ο κατηγορούμενος είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα το 2019 και μέσω του χρηματισμού προσπαθούσε να απεμπλακεί από τον πέλεκυ της Δικαιοσύνης.

«Αυτόν έβαλαν να ‘’αυτοκτονήσει’’ τον αδερφό μου; Όλα τα στοιχεία δείχνουν την αναξιοπιστία του. Πώς είναι δυνατόν ένας εισαγγελέας που κατηγορείται για διαφθορά να είναι αξιόπιστος και να τον πάρουμε στα σοβαρά;» διερωτήθηκε η αδερφή του θύματος, Ερμιόνη, που πρόσθεσε πως «προκειμένου να αθωωθεί από τις κατηγορίες του μπορεί να συναλλάσσεται πως ο αδερφός μου αυτοκτόνησε για να γλιτώσει».

Το τελικό πόρισμα αναμένεται να εκδοθεί στις 13 Δεκεμβρίου.

sputniknews.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.