Φάκελλοι με ύποπτο περιεχόμενο περισυλλέχθηκαν απο το ΠΣ και εστάλησαν στο Γενικό Χημείο του Κράτους


 


 Υπάλληλος των γραφείων στο κέντρο της Αθήνας παρέλαβε από το γραμματοκιβώτιο τρεις φακέλους που κινητοποίησαν τις αρχές.
Οι φάκελοι που βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης προκάλεσαν συναγερμό σε Πυροσβεστική και Αστυνομία, ως προς το περιεχόμενό τους.
Πρόκειται για τρεις φακέλους, έναν μεγάλο και δύο μικρούς που θεωρήθηκαν ύποπτοι και βρέθηκαν στα γραφεία του Καλλιμάρμαρου, στην οδό Αρχιμήδους, στην Αθήνα και μεταφέρονται στο Χημείο του Κράτους για ανάλυση του υλικού τους.

Ο μεγάλος φάκελος ήταν κανονικός και είχε αποσταλεί στο πλαίσιο της αλληλογραφίας, ενώ οι δύο μικροί δεν έγραφαν ούτε παραλήπτη ούτε αποστολέα. Ο πρώτος και ο δεύτερος μικρός φάκελος είχαν μία πράσινη σκόνη ενώ ο τρίτος είχε φυσαλίδες, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.
Στο σημείο έσπευσε και ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ που παρέλαβε τους φακέλους και με ειδική συσκευασία, όπως προβλέπεται από τα σχετικά πρωτόκολλα.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.