Πέθανε ο 27χρονος πρωταθλητής Motocross που χαροπάλευε



Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί, ο 27χρονος πρωταθλητής Motocross ύστερα από 17 ημέρες νοσηλείας, συνέπεια του τραυματισμού του κατά τη διάρκεια αγώνα Motocross στα Γιαννιτσά, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι το δυστύχημα είχε γίνει στον πέμπτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross στην πίστα στα Γιαννιτσά, στις 18 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ΜΧ2, όπου τραυματίστηκε και ένας 16χρονος. Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα, όταν σε ένα από τα άλματα της πίστας έφυγε η μοτοσικλέτα ενός οδηγού στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη.

Οι δύο τραυματίες, 16 και 27 ετών, είχαν μεταφερθεί αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών και έπειτα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, καθώς κρίθηκε κρίσιμη η κατάσταση της υγείας τους.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.