Αντιμέτωποι με πρόστιμα 21.000 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι που δεν υποβλήθηκαν σε rapid test


ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΑΔΕ.
ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΜΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΓΙΝΑΜΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ...
Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ!!!
ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΤΊ ΚΑΝΟΥΜΕ,ΠΟΎ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ... 
ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ... ΤΙΜΩΡΗΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ.
ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΤΩΝ 300ε ΑΝΑ ΤΕΣΤ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΔΥΝΑΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ...
ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΤΩΡΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ!!!
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ  ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΑΣΙΣΑΝ ΤΗΝ ''ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟ''...
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ''ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ'' ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΑΝ...

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ...
Αντιμέτωποι με τσουχτερά πρόστιμα θα έρθουν 21.000 ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι οι οποίοι δεν υποβλήθηκαν στον απαιτούμενο αριθμό rapid test για το διάστημα 18 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου όπως προέκυψε από τον έλεγχο των δηλώσεων στο πληροφοριακό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Την ερχόμενη εβδομάδα σύμφωνα με πληροφορίες τα πρόστιμα (300 ευρώ ανά test που δεν έγινε) αναμένεται να κοινοποιηθούν στους παραβάτες εργαζόμενους οι οποίοι έχουν δικαίωμα ηλεκτρονικής ένστασης εντός 5 ημερών.

Αν η ένσταση απορριφθεί το πρόστιμο βεβαιώνεται και αποστέλλεται στην Εφορία.

με πληροφοριες απο την ΕΡΤ1

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.