Βουλή: Με 142 «υπέρ» η εξεταστική για δημοσκοπήσεις και λίστες Πέτσα


Υπερψηφίστηκε η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής που θα διερευνήσει το ενδεχόμενο χειραγώγησης της κοινής γνώμης από την κυβέρνηση μέσω δημοσκοπήσεων και κρατικής χρηματοδότησης σε ΜΜΕ (λίστες Πέτσα), δεδομένου ότι συγκεντρώθηκαν οι 120 ψήφοι που απαιτούνται εκ μέρους της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, η απόφαση ελήφθη με 142 θετικές ψήφους των βουλευτών της αντιπολίτευσης, ενώ καταγράφηκαν 157 αρνητικές ψήφοι των βουλευτών της ΝΔ. Απουσίαζε από την συνεδρίαση ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Με την ίδια απόφαση της Βουλής ορίστηκε δίμηνη προθεσμία για την ολοκλήρωση των εργασιών της εξεταστικής επιτροπής και υποβολής του σχετικού πορίσματός της.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.