Νέα Φιλαδέλφεια: Μαθητές έφτιαξαν «γέφυρα» από θρανία για να βγουν από πλημμυρισμένες τάξεις!!! VIDEO


Πρωτοφανείς εικόνες διαδραματίστηκαν σε σχολικό συγκρότημα της Νέας Φιλαδέλφειας, όπου πλημμύρισαν τάξεις του ισογείου και μαθητές χρησιμοποίησαν μια αυτοσχέδια «γέφυρα» από θρανία για να απομακρυνθούν.

Η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση περί τις 12 και πολλά από τα παιδιά αναγκάστηκαν να ανέβουν σε υπερκείμενους ορόφους, σύμφωνα με αξιωματικό που μίλησε στο LiFO. 

Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα των εικόνων που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, τονίζοντας τα παιδιά είχαν ήδη απομακρυνθεί όταν κατέφτασε κλιμάκιο της πυροσβεστικής. 

Στο σχολικό συγκρότημα στεγάζονται το 2ο Δημοτικό, το 1ο Νηπιαγωγείο, το 1ο Γυμνάσιο και το 2ο Λύκειο.




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.