Διακοπές και σε Twitter, LinkedIn, Gmail, Tinder


Χάος στο διαδίκτυο έχει προκληθεί από το κρασάρισμα των Facebook, Instagram, Messenger, WhatsApp καθώς πλέον καταγράφονται προβλήματα και σε άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες και υπηρεσίες. Τι λένε στη Facebook για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Οι χρήστες κορυφαίων εφαρμογών του διαδικτύου, όπως το Twitter, το LinkedIn, το Gmail, το Tinder και το Telegram αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα και διακοπές, προσθέτοντας έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των τεράστιων προβλημάτων που καταγράφονται σε όλον τον κόσμο από το απόγευμα της Δευτέρας, με συνέπεια να «πέσουν» Facebook, Instagram, Messenger και WhatsApp.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει ο ιστότοπος Downdetector, που ασχολείται με τον εντοπισμό διακοπών λειτουργίας εφαρμογών στο διαδίκτυο, παγκοσμίως και ο οποίος δέχεται τις σχετικές αναφορές χρηστών.

Μεταξύ των «θυμάτων» αυτού του μαζικού διαδικτυακού «μπλακ άουτ» είναι επίσης οι Google, TikTok, Coinbase, Oculus και άλλες εταιρείες.

Ο αριθμός των επιχειρήσεων που έχουν επηρεαστεί από το κρασάρισμα, αυξάνεται με γρήγορους ρυθμούς όσο μεγαλώνει ο αριθμός των αναφορών που στέλνουν οι χρήστες.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.