Ο Nord Stream 2 γεμίζει με φυσικό αέριο


Όπως ανακοίνωσε η διαχειρίστρια εταιρεία του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream-2, ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για το γέμισμα του αγωγού.

Αυτό το πρώτο γέμισμα του αγωγού είναι απαραίτητο πριν ξεκινήσει η κανονική μεταφορά του φυσικού αερίου. Ο αγωγός προορίζεται να φέρει ρωσικό αέριο απευθείας στη Γερμανία και τη Δυτική Ευρώπη.

Οι ΗΠΑ, αλλά και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης επέκριναν ιδίως την μεγαλύτερη εξάρτηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης από το ρωσικό αέριο. Επιπλέον, ισχυρίζονται ότι η Ουκρανία και άλλες χώρες διαμετακόμισης του ρωσικού φυσικού αερίου απειλούνται με οικονομική ζημία ως αποτέλεσμα της αποτυχίας των συζητήσεων για τα τέλη της διαμετακόμισης του φυσικού αερίου.

Σε περίπτωση που η Ρωσία χρησιμοποιήσει τις ενεργειακές της προμήθειες ως πολιτικό όπλο, η γερμανική κυβέρνηση έχει προειδοποιήσει ότι θα λάβει μέτρα σε εθνικό επίπεδο και επίσης ότι θα εργαστεί για την επιβολή κυρώσεων σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επιπλέον, πρόκειται να προωθηθούν στην Ουκρανία έργα παραγωγής υδρογόνου και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.