EΔE για τον MATATZH που έσπασε την τζαμαρία ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΕ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ



EΔE για τον MATATZH που έσπασε την τζαμαρία ΣΕ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΕΔΕΡΝΕ ΚΟΣΜΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ 

Διοικητική έρευνα από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε με αφορμή τα βίντεο που ήρθαν στη δημοσιότητα από τα επεισόδια τα οποία σημειώθηκαν την Τετάρτη στα Εξάρχεια.
ΕΠΕΙΔΗ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟ ΛΟΓΟΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ..ΑΝΕΤΙΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΘΕΩΡΗΣΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΝΩΣ ΦΩΤΟΤΥΠΟΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΑΝ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΊΩΚΕ κατι κοπελιτσες ,,,,ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΙσ ΣΧΕΤΙΚΕΣ  ΡΟΠΑΛΙΕΣ 
το βιντεο διχνει την κατασταση της εντελως μανιακης συμπεριφορας του  και το λεει καθαρα στις κοπελες του μαγαζιου που σπαει την τζαμαρια και φωναζει ειμαι ΤΡΕΛΟΣ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΟΣ............ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ 

Ειδικότερα, η έρευνα θα επικεντρωθεί στο βίντεο όπου έχει καταγραφεί αστυνομικός των ΜΑΤ να σπάει την τζαμαρία καταστήματος και να λέει τη χαρακτηριστική φράση «ναι, είμαι τρελός», ενώ την ίδια στιγμή μια νεαρή κοπέλα είχε τραυματιστεί στα δάχτυλα από τα σπασμένα τζάμια.

Η Κρατική Ασφάλεια θα αποστείλει το συγκεκριμένο βίντεο στον εισαγγελέα προκειμένου να αποφανθεί αν υπάρχει ποινικό αδίκημα. Θα διαταχθεί επίσης και δεύτερη διοικητική έρευνα για τις καταγγελίες που έκανε βουλευτής του Μέρα25 για βία από τους αστυνομικούς. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.