Σφοδρή επίθεση Αντώναρου για την πολιτική της ΝΔ και τα στελέχη που προέρχονται από το ΛΑ.Ο.Σ


 

 

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό μίλησε στο ραδιόφωνο TPP ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Σε συνέντευξη που έδωσε στους Κωνσταντίνο Πουλή και Θάνο Καμήλαλη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους τρεις υπουργούς, που προέρχονται από το ΛΑΟΣ, με αφορμή τη διαγραφή Μπογδάνου, ενώ παράλληλα άσκησε σκληρή κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικά με την αλλαγή της φυσιογνωμίας της Νέας Δημοκρατίας.

Αναφερόμενος στον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη και τον Θάνο Πλεύρη είπε: «Εδώ και 4 χρόνια περίπου κρούω τον κώδωνα του κινδύνου, πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, αφού όμως είχε γίνει Πρόεδρος της ΝΔ. Λέγοντας ότι, για μικροπολιτικούς λόγους που διευκόλυναν την εκλογή του, παραχωρείται περισσότερος χώρος από ό,τι θα έπρεπε σε αυτά τα ακραία στοιχεία, τα ακροδεξιά στοιχεία, τα φιλοχουντικά στοιχεία. Σε αυτά τα στοιχεία που πριν αρκετά χρόνια, αλλά σε ηλικία ωριμότητας, δεν είχαν καμία επιφύλαξη να είναι επικεφαλής της νεολαίας του παπαδοπουλικού κόμματος. Δεν είναι δυνατόν λοιπόν αυτά τα άτομα να έχουν αποφασιστικές αρμοδιότητες σε κρίσιμα υπουργεία της ελληνικής Δημοκρατίας», δήλωσε ο κ. Αντώναρος.

Και συνεχίζοντας: «Κι όταν τα έλεγα αυτά, πολλοί πίστευαν ότι έχω κάποια προσωπική αντιδικία με τα συγκεκριμένα άτομα, ή ότι περίμενα από τον κ.Μητσοτάκη, που έχω την ατυχή τύχη να τον γνωρίζω καλά, να με κάνει κάτι. Δεν θέλω και δεν επεδίωξα ποτέ να με κάνει κάτι ο κ.Μητσοτάκης. Αυτά τα οποία κάνει ο κ.Μητσοτάκης στους περισσότερους τομείς μου είναι, να μην σας πω τη λέξη απεχθή, είναι αρνητικά στα μάτια μου».

Ενώ έριξε τα βέλη του και προς τον Αντώνη Σαμαρά: «Οι ψηφοφόροι της ΝΔ αποτελούνται από διάφορες υποομάδες, αυτό συμβαίνει σε όλα τα μεγάλα πολυσυλλεκτικά κόμματα. Με μία διαφορά: Ο χαρακτήρας του κόμματος ήταν πάντα κεντροδεξιός. Δεν επιτρεπόταν από κανέναν ηγέτη της ΝΔ, με εξαίρεση ίσως κάποιον πρόσφατο πρωθυπουργό, να επικρατούν υπερδεξιές για να μην πω ακροδεξιές σκέψεις».

Και κατέληξε: «Το θέμα είναι να μην παίρνουν το πάνω χέρι. Δεν είναι δυνατόν σε τρία καίρια υπουργεία, να είναι τοποθετημένα τα πρώην κεντρικά στελέχη του ΛΑΟΣ. Δεν ‘πα να έχουν εκλεγεί με τη ΝΔ, αυτό είναι απολύτως αδιάφορο. Δεν μπορούν να μολύνουν με την σκέψη τους τη διαδρομή και τη χάραξη γραμμής αυτού του ιστορικού κόμματος».Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.