Πυροβολισμοί σε σχολείο του Τέξας,,,Αναφορές για τραυματίες


 


 Πυροβολισμοί σημειώθηκαν σε Λύκειο στο Τέξας των ΗΠΑ με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για τραυματίες. Βίντεο μέσα από αίθουσα την ώρα που ακούγονται τα πυρά ενόπλου.

Συναγερμός σήμανε στο Τέξας των ΗΠΑ καθώς σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε σχολείο με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για «πολλά θύματα».

Το σχολικό συγκρότημα τέθηκε σε lockdown ενώ μαθητές και προσωπικό φέρεται να είναι κλειδωμένοι στις αίθουσες και τα γραφεία τους.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος του Άρλινγκτον Τζιμ Ρος, τουλάχιστον δύο άτομα έχουν τραυματιστεί.

«Γνωρίζω ότι έχουμε τουλάχιστον δύο τραυματίες. Δεν ξέρω την σοβαρότητα των τραυμάτων ή ποιοι έχουν τραυματιστεί. Ξέρω ότι βρίσκεται η αστυνομία στο σημείο και πως γίνονται προσπάθειες εντοπισμού και σύλληψης του υπόπτου», πρόσθεσε ο δήμαρχος.

    BREAKING: Police are responding to Timberview High School in Arlington, Texas, after reports of a shooting at the school this morning. Nearby schools are on lockdown. #txlege https://t.co/8CgLH2wvBS
    — Shannon Watts (@shannonrwatts) October 6, 2021

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές του δικτύου nbcdfw.com, έχει ζητηθεί από τους γονείς να πάνε σε συγκεκριμένη τοποθεσία όπου θα μεταφερθούν οι μαθητές του Λυκείου Τίμπερβιου στο Άρλινγκον του Τέξας, με λεωφορεία.

    ⚠️🇺🇸#URGENT: Confirmed school shooting with multiple people down near Dallas, Texas#Arlington l #TX
    Officials have now confirmed several people are shot following a shooting at Timberview Highschool. Students inside report both students and teachers are shot.
    Updates to come! pic.twitter.com/7ryrRYzDeY
    — Intel Point ALERT (@IntelPointAlert) October 6, 2021

Στο Twitter, ένας από τους γονείς μαθήτριας, ανέβασε βίντεο μέσα από αίθουσα, λέγοντας ότι η κόρη της, της έστειλε μήνυμα ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί στο σχολείο και της έστειλε το πλάνο.

Μάλιστα στο βίντεο, ακούγονται αρκετοί πυροβολισμοί.

    My daughter just texted me that there was a school school shooting at Timberview H.S. In Mansfield ISD in Arlington, TX. She sent this video that’s out. Her nearby school is on lockdown also, and we hear police sirens rushing in. Police confirm there is an active shooter. Praying pic.twitter.com/m90QzZUfTz
    — Nerissa Knight (@nerissaknight) October 6, 2021

Στο σημείο υπάρχει μεγάλη παρουσία αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.