Α.Γεωργιάδης: «Δεν δεχόμαστε εντολές από τους γιατρούς - Εμείς αποφασίζουμε»


Τι ετοιμάζουν και τον ξαμόλησαν πάλι; 

Ο Α.Γεωργιάδης ομολόγησε ότι η κυβέρνηση αποφάσιζε τον τελευταίο 1,5 χρόνο για τα μέτρα για τον Covid-19.
Σε μια ωμή παραδοχή, με το γνωστό  υφάκι,   προχώρησε  σήμερα ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς υποστήριξε ότι τα μέτρα για τον Covid-19 ήταν κυβερνητική απόφαση και όχι απόφαση των «ειδικών». 
Δηλαδή η Ελλάδα μπήκε σε lockdown, επιβλήθηκαν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί και μέτρα διαχωρισμού γιατί το ήθελε η κυβέρνηση και όχι γιατί το αποφάσισαν οι «ειδικοί». 
Συγκεκριμένα υπήρξε ο εξής διάλογος: 

«Αν η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων σας πει ότι πρέπει να πάμε σε lockdown, τι θα κάνετε;» ρώτησε η δημοσιογράφος με τον υπουργό να απαντά «δεν υπάρχει περίπτωση». «Θα παρακούσετε τους γιατρούς;» συνέχισε η δημοσιογράφος.

Με τον Α.Γεωργιάδη τότε να προχωρά στην κυνική ομολογία ότι «δεν δεχόμαστε εντολές από τους γιατρούς, εμείς αποφασίζουμε. Κανένας άλλος. Καταλάβατε;»

Ας θυμηθούμε τι έλεγε πριν μερικά χρόνια όταν πάλι προσπαθούσαν να πείσουν για εμβόλια ο κύριος Τσιόδρας και η παρέα του...




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.