Τουρκικές απειλές κατά της Ελλάδας και από τον αντιπρόεδρο του Ερντογάν με την Μέρκελ στην Πόλη


Mετά τον Πρόεδρο Ερντογάν ο οποίος κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ χθές στην Κωννσταντινούπολη, δεν παρέλειψε να κατηγορήσει την Ελλάδα ότι κακομεταχειρίζεται τους πρόσφυγες και εκτελεί push back στο Αιγαίο (με την Μέρκελ να παρακολουθεί ανέκφραστη (κατά την προσφιλή της χωρίς όρια φιλοτουρκική στάση), τη σκυτάλη πήρε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Oktay.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SON DAKIKA, o Τούρκος Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης μιλώντας στην τελετή εγκαινίων του Πάρκου Μαρτύρων της Κύπρου στον Δήμο Altındağ είπε :
«Ενώ ο τουρκικός λαός της Κύπρου αντιστεκόταν στις βαρβαρότητες των Ελληνοκυπρίων, η Τουρκία στάθηκε στο πλευρό του. Η ιστορία μας διδάσκει ότι η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση δεν επιθυμεί τη δημιουργία κοινού κράτους. Η Ε/Κ Διοίκηση και η Ελλάδα χρησιμοποιώντας ένα ερευνητικό πλοίο με σημαία Μάλτας προσπαθούν να παραβιάσουν την υφαλοκρηπίδα μας.
Θα ήθελα να τονίσω για μια ακόμη φορά ότι όποιος έχει μπερδέψει την πορεία και τη θέση του του στην Ανατολική Μεσόγειο θα λάβει την απάντησή του. 

 
Δεν έχει καμία  σημασία όποια συμφωνία και να κάνουν. Να μην κακομαθαίνουν με τις συμφωνίες που έκαναν και να μην κρύβονται πίσω από αυτές. 
 
Θέλω να υπενθυμίσω στην Ελλάδα και στην Ε/Κ Διοίκηση ότι εάν ενεργήσουν σε βάρος μας θα λάβουν πολύ ξεκάθαρη απάντηση σήμερα και στο μέλλον όπως έγινε και στο παρελθόν».

militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.