Γάμος Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα ΦλορΟ Αρχιεπίσκοπος, κ. Ιερώνυμος είναι αυτός που θα τελέσει το μυστήριο στην ίδια εκκλησία, όπου πριν από 57 χρόνια είχαν παντρευτεί οι γονείς του Φίλιππου.
Ένα πανέμορφο σκηνικό γεμάτο από λουλούδια έχει στηθεί μέσα όσο και στην είσοδο της Μητρόπολης Αθηνών για το ζευγάρι, το οποίο έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο στην Ελβετία.

Οι προσκεκλημένοι που θα δουν από κοντά την τελετή είναι μόλις 100, ωστόσο όσοι δεν είναι μέσα στην εκκλησία έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν σε γιγαντοοθόνη σε πολυτελές ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Στη Λίμνη της Βουλιαγμένης έχει προγραμματιστεί ένα γλέντι με ελληνικό χρώμα, τόσο από πλευράς μουσικής όσο και εδεσμάτων.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.