Περίεργη δήλωση της Υπουργού Στέγασης της Γαλλίας!!""Η κατασκευή μονοκατοικιών ήταν μια βλακεία από οικολογικής, οικονομικής και κοινωνικής απόψεως


 


«Η κατασκευή μονοκατοικιών ήταν μια βλακεία από οικολογικής, οικονομικής και κοινωνικής απόψεως»
Ερωτήματα προκάλεσε η δήλωση της υπουργού Στέγασης
της Γαλλίας, Emmanuelle Wargon.
 ""Οι μονοκατοικίες, η κατασκευή των οποίων ήταν «μια βλακεία από οικολογικής, οικονομικής και κοινωνικής απόψεως""

Οι δηλώσεις της προκάλεσαν σάλο στην Γαλλία, η οποία όπως και η Ελλάδα βρίσκεται αντιμέτωπη με την παράνομη μετανάστευση, καθώς αρκετοί πολίτες θεωρούν ότι η κυβέρνηση θέλει να τους στοιβάξει σε τεράστιες πολυκατοικίες, «κινεζοποιώντας» με αυτό τον τρόπο τελείως την Γαλλία.

Μετά τον σάλο η Γαλλίδα υπουργός ανακατασκεύασε την δήλωση της, σύμφωνα με το batiactu, υποστηρίζοντας ότι με αυτή την δήλωση της εννοούσε την πολεοδομία του 60' και του 70' και ότι δεν επιθυμεί να καταργήσει την μονοκατοικία. «Το ερώτημα είναι που και πως χτίζουμε προκειμένου να ανταποκριθούμε στα όνειρα των Γάλλων», πρόσθεσε.

Παρόλα αυτά οι δηλώσεις της έχουν προκαλέσει ντόρο στην Γαλλία και αρκετά ΜΜΕ έχουν αναρωτηθεί το εξής:

«Θα μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις μονοκατοικίες μας;

Τι μύγα τσίμπησε την υπουργό Στέγασης»;

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι διεθνιστές έχουν σκοπό να αλλάξουν τελείως τη ζωή που ξέραμε, καθώς τόσο η τροφή, όσο και τα σπίτια που θα μένουμε δεν θα είναι τα ίδια. Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.