Γλώσσα λανθάνουσα....


Ανακοινώσεις σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Εμβολιαστικού Προγράμματος στην Ελλάδα από τον Καθηγητή Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας και Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων Σωτήρη Τσιόδρα.

Τι προσπαθούν να καλύψουν κι άρχισαν την τρομολαγνία;
Στην ενημέρωση του κυρίου Τσιόδρα σήμερα η αλήθεια ξεπετάχτηκε... 
Ο λαός λέει ''γλώσσα λανθάνουσα αλήθεια λέγει''.
Συνεχόμενα σαρδάμ και κοφτές ανάσες, άραγε να έφταιγε η μάσκα ή ήταν από το άγχος γι αυτά που έπρεπε να πει; Η γλώσσα του σώματος προδίδει το ψέμμα και τα σαρδάμ είναι ο μεγάλος ρουφιάνος...
Στο 14,36 του βίντεο ο κύριος Τσιόδρας μας αποκαλεί ΖΩΑ.. Των ΖΩΩΝ που σώθηκαν...
ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΟΝΤΕ ΚΑΡΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΩΝ ΚΑΖΙΝΟ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ...
ΤΖΟΓΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ.
Τα πειράματα Monte Carlo χρησιμοποιούνται για ανάλυση παιχνιδιών όπως το σκάκι ή το Γκο (ασιατικό παιχνίδι στρατηγικής όπως το σκάκι). Χρησιμοποιούμε γεννήτριες τυχαίων αριθμών και βάζουμε δύο εικονικούς παίχτες (υπολογιστές) να παίζουν στην "τύχη". Επαναλαμβάνοντας το πείραμα Μόντε Κάρλο πάρα πολλές φορές είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε ποια επόμενη κίνηση είναι στατιστικά καλή για να κερδίσει το παιχνίδι ένα παίκτης.

ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥΣ. ΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ. ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΘ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΕΘ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΕΣ ΣΕ FUND ΠΛΕΟΝ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.