Κλειστή η Εθνική Θεσσαλονίκης-Καβάλας και η Εγνατία, πληροφορίες για εγκλωβισμένους οδηγούς


Κυκλοφοριακό χάος στη Θεσσαλονίκη λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Ο «Μπάλλος» χτυπά τη Θεσσαλονίκη αργά το απόγευμα της Παρασκευής, με την έντονη βροχόπτωση και τον όγκο του νερού που έχει κατέβει να προκαλούν κυκλοφοριακά προβλήματα.
Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, μετά τον κόμβο της Ρεντίνας, στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη.
Μάλιστα, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βόλβης, Διαμαντή Λιάμη, υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένους οδηγούς.

Όπως είπε o δήμαρχος στο GrTimes, «το πρόβλημα οφείλεται στους μεγάλους όγκους νερού που κατεβαίνουν από τον ορεινό όγκο Κερδυλλίων και έχουν δημιουργήσει χειμάρρους».
Την ίδια ώρα, λόγω της μεγάλης συσσώρευσης υδάτων, κυκλοφοριακό κομφούζιο έχει προκληθεί στον δρόμο Θεσσαλονίκης – Περαίας, ο οποίος παρέμεινε κλειστός για αρκετή ώρα από το ύψος των Πράσινων Φαναριών

Περίπου στις 19.30 το απόγευμα το ένα ρεύμα με μέτωπο προς Περαία έχει ανοίξει, ενώ αυτό προς Θεσσαλονίκη παραμένει κλειστό στο ύψος της 113 πτέρυγας μάχης μέχρι και το αεροδρόμιο.
Μέχρι αυτή την ώρα, μηχανήματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εργάζονται για να καθαρίσουν τον δρόμο.

Κλειστή και η Εγνατία

Λόγω της κακοκαιρίας, έκλεισε και η Εγνατία στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο 380ο χλμ της Εγνατίας Οδού, ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Πραγματοποιούνται εκτροπές των οχημάτων μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Καβάλας (ύψος κόμβου Ασπροβάλτας).

Σημειώνεται ότι το απόγευμα οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής, καθώς και σε περιοχές του Λαγκαδά και της Βόλβης έλαβαν μήνυμα από το 112 για αποφυγή μετακινήσεων λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.
Την ίδια ώρα, στους δρόμους και σε καίρια σημεία βρίσκονται μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ όπως είπε στο Sputnik ο διευθυντής της, Χαράλαμπος Στεργιάδης είναι έτοιμα να επέμβουν όπου χρειαστεί.

«Πρόβλημα παρουσιάστηκε στο ρέμα του Ανθεμούντα στα Βασιλικά όπου στάλθηκε μηχάνημα για να ανοίξει το σημείο και να φύγουν τα νερά, στον δρόμο Θεσσαλονίκης-Περαίας όπου στείλαμε συνεργείο να σπάσει το κάγκελο να φύγουν τα νερά, ενώ μηχανήματα στάλθηκαν επίσης στα Λαγκαδίκια, στο Ζαγκλιβέρι, στη Βόλβη, στην παλιά εθνική που πηγαίνει Ρεντίνα, στην Ολυμπιάδα όπου έχουμε πολλά μηχανήματα και στην Πιερία», ανέφερε.

Πολλά είναι και τα προβλήματα στη Χαλκιδική από το πρωί, καθώς υπερχείλισε το ρέμα που διασχίζει την Ολυμπιάδα. Νωρίτερα, χρειάστηκε να μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο και ένας 55χρονος, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο σπίτι του από τη μεγάλη συγκέντρωση υδάτων.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.