''Πετάει'' η οικονομία! Κι ο γάιδαρος επίσηςΟ υπουργός υπανάπτυξης συνεχίζει να μας δουλεύει λέγοντας πως η οικονομία πετάει... Κι ο γάιδαρος πετάει έτσι δεν είναι κύριε υπουργέ;
Όποιος δεν έχει υπηρετικό προσωπικό ή αστυνομικούς φύλακες να του κάνουν τα ψώνια έχει δει με τα μάτια του πως οι τιμές ,όχι μόνο στα είδη πολυτελείας αλλά στα είδη πρώτης ανάγκης και διατροφής έχουν εκτοξευθεί. Το πενηντάρικο δε φτάνει πλέον ούτε για τη λαϊκή.
Την ίδια ώρα που ο κόσμος πλέον πεινάει πραγματικά, το επιτελικό κράτος έχει να ξεπληρώσει ΔΝΤ και ΕΕ για να μπορέσει να δανειστεί ξανά και ξανά και φυσικά για να τους δώσουν την δόση από το ταμείο ανάκαμψης.
Οι τράπεζες αλωνίζουν, τα χρέη πνίγουν τους πολίτες και οι ά(χ)ριστοι της κυβέρνησης απλά νομοθετούν ρυθμίσεις για περισσότερες δόσεις σε εφορία, ΔΕΗ κλπ. Καλές οι δόσεις αλλά αν δε μπορείς να τις πληρώσεις είναι ΑΧΡΗΣΤΕΣ. Ακριβώς όπως αυτοί.
Οι 120 δόσεις αντιστοιχούν σε 10 χρόνια και κάθε χρόνο θα αυξάνονται τα χρέη. Οι δόσεις είναι έντοκες κι όσο πιο πολλές οι δόσεις τόσο πιο  πολύ το χρέος....
Ένα χρέος που μας φόρτωσαν στις πλάτες με το ζόρι...απλά γιατί μπορούν... κι εμείς το ανεχόμαστε.
Το αν θα ζούμε σε 10 χρόνια δεν τους αφορά,αφού ο σκοπός είναι το κάθε χρέος να φτάσει στο θεό και να μην μπορεί να πληρωθεί ώστε να αρπάξουν οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο των πολιτών.
Για διαγραφή των παράνομων αυτών χρεών, ούτε λόγος...
 Ίσως το χρησιμοποιήσουν σαν τυράκι κι αυτό....
Ίσως κάνουν με χαμηλότερο τόκο τις δόσεις για τους εμβολιασμένους, δεν αποκλείεται να το ακούσουμε κι αυτό. ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ... ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ...

ΜΑΤΑΜοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.