ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ



Η Μastercard συνεργαζόμενη (όπως η ίδια λέει) με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά νέα πιστωτική κάρτα που θα μετράει το ενεργειακό αποτύπωμα του κατόχου της.


Η συγκεκριμένη κάρτα θα είναι μαύρου χρώματος, φυσικά «οικολογική» όπως αυτές που ήδη κυκλοφορούν τελευταία και θα μπορεί να μετράει το ενεργειακό αποτύπωμα. 

Όταν αυτό ξεπερνάει το επιτρεπτό όριο - το οποίο θα οριστεί ασφαλώς από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών- τότε αυτομάτως θα απενεργοποιείται και ο κάτοχος της δεν θα μπορεί να σηκώσει τα χρήματα του !

Ο ΟΗΕ  θα ορίζει το ενεργειακό σου αποτύπωμα. Για όσους δεν το αντιλαμβάνονται, λέμε ότι αυτό πρακτικά σημαίνει έλεγχος σε κάθε κίνηση της ζωής μας, αφού τα πάντα μεταφράζονται σε άνθρακα ! 

Ο ΟΗΕ θα ορίζει τι θα φας και πόσο, που θα πας και με τι μέσον, τι θα ψωνίσεις, πως θα ζήσεις.

 Είναι πολύ σημαντικό για να αντιληφθεί κανείς τι ακριβώς θέλουν να κάνουν οι ελίτ που προωθούν το σχέδιο Great Reset...

Στον Καναδά, η πολιτεία του Σασκατσεουάν  ψήφισε νόμο έκτακτης ανάγκης σύμφωνα με τον οποίο οι τοπικές αρχές εξουσιοδοτούνται να εισβάλλουν σε οποιοδήποτε χώρο, σε οποιoδήποτε οίκημα, σε οποιαδήποτε περιοχή,  και να μετακινούν δια της βίας από εκεί οποιονδήποτε έχει μολυνθεί από COVID 19.
Η δικαιολογία για αυτό τον  νόμο έκτακτης ανάγκης είναι το  τέταρτο κύμα του κορωνοϊού και η μετάλλαξη Δ.

Τώρα συνδυάστε αυτές τις δύο ειδήσεις με τα όσα γνωρίζoυμε για την ατζέντα 2030 και το GREAT RESET.  

O Kλάους Σβάμπ του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ έχει δηλώσει πως το Great Reset είναι το αποτέλεσμα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης. Σε σχετικό video του WEF βλέπουμε να κυριαρχεί το δυσοίωνο σύνθημα: «Δεν θα έχεις τίποτα αλλά θα είσαι χαρούμενος».


Ο Τζαστίν Τριντό έχει δηλώσει πως: «Η πανδημία έδωσε την ευκαιρία να εφαρμοστούν πολιτικές δίκαιης διανομής των αγαθών » 

Τι σχεδιάζουν  με  την ''δίκαιη διανομή'' και την ''οικολογία''; Σχεδιάζουν ένα μετακομμουνιστικό οικονομικό σύστημα όπου το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού θα κατέχει το 90% του παγκόσμιου πλούτο. Το υπόλοιπο 99% του παγκόσμιου πληθυσμού δεν θα έχει τίποτα στην κατοχή του, καμιά ατομική ιδιοκτησία αφού αυτή θα έχει καταστεί ασύμφορη μέσω της ληστρικής φορολόγησης και των χρεών.

Ο κορωνοϊός χρησιμοποιείται  ως εργαλείο κοινωνικής μηχανικής. Και σε αυτό είναι συνένοχες οι εκλεγμένες κυβερνήσεις των εθνών διότι αντί να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των πολιτών που τις εξέλεξαν τους παραδίδουν βορά σε ιδιωτικές εταιρείες και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Με πληροφορίες από pronews

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.