Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την διαφθορά.Η δίκη του Κολοκοτρώνη στο…Ηρώδειο απο δικηγόρους!Ακούστε την εκπομπή του Κώστα Ουίλς και θα διαπιστώσετε ότι οι αποκαλύψεις της είναι μοναδικές στα ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης.

Στην εκπομπή εκτός του Γιάννη Ντάσκα μιλούν οι δικηγόροι κ.κ. Βασίλης Χειρδάρης   Βασίλης Οπλατζάκης ,ο δάσκαλος κ.Νατσιός,ενώ ακούγονται αποσπάσματα από την Δίκη των δικαστών.

Ο κ.Χειρδάρης, δικηγόρος πασίγνωστος και με πρωτοπορία στις προσφυγές  στο Ευρωπαϊκό δικστήριο, ομιλεί και για την αναπαράσταση της δίκης του Κολοκοτρώνη στο Ηρώδειο,στην οποία μετείχε ο ίδιος και άλλοι γνωστοί δικηγόροι.


ntaskaspress.gr
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.