Έξωση στα ΚΕΠ Ευόσμου λόγω απλήρωτων ενοικίων



Σφραγίστηκε χθες το ΚΕΠ στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης καθώς ο ιδιοκτήτης του ακινήτου προχώρησε σε έξωση εξαιτίας απλήρωτων ενοικίων.

Χθες πρωί (12.10) δικαστικός επιμελητής πήγε στο χώρο και ζήτησε από τους εργαζόμενους να αποχωρήσουν. Στη συνέχεια άλλαξε τις κλειδαριές με δεκάδες πολίτες που περίμεναν να εξυπηρετηθούν να παρακολουθούν έκπληκτοι το τι συνέβαινε.


Το συγκεκριμένο ακίνητο, σύμφωνα με το Mega, πρωτοπαραχωρήθηκε το 2007 και μετά από 12 χρόνια, όπως ορίζουν οι νόμοι, έπρεπε να γίνει διαγωνισμός. Μόνος υποψήφιος ανάδοχος είχε εμφανιστεί ο σημερινός ιδιοκτήτης του ακινήτου, κάνοντας συγκεκριμένη προσφορά για το μίσθωμα, την οποία αρχικά ο δήμος είχε αποδεχτεί. Στη συνέχεια όμως ο διαγωνισμός κατέληξε άγονος. Ωστόσο ο δήμος συνέχιζε να χρησιμοποιεί το ακίνητο, χωρίς κάποιο ιδιωτικό συμφωνητικό, καταβάλλοντας μέχρι το 2020 μισθώματα -με χαμηλότερο ποσό από ότι ζήτησε ο ιδιοκτήτης- στο Παρακαταθηκών και Δανείων, χωρίς όμως ο ιδιοκτήτης να τα δέχεται.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο 2021 δεν έχει καταβληθεί ούτε ένα ενοίκιο. Ο ιδιοκτήτης προχώρησε σε αγωγή εξώσεως σε βάρος του Δήμου, την οποία κέρδισε.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.