Δημήτρης Λιγνάδης - Παραπέμπεται σε δίκη για τέσσερις βιασμούς


ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΜΜΕ ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ''ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΑΛΕΝΤΟ'' ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ.... ΕΚΘΕΙΑΖΟΥΝ ΕΝΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ!!!

Η εισαγγελέας αποτιμώντας τα στοιχεία της δικογραφίας εισηγήθηκε να δικαστεί ο Δημήτρης Λιγνάδης για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων
Την παραπομπή για τέσσερις υποθέσεις βιασμών δείχνει η Εισαγγελέας στον Δημήτρη Λιγνάδη.

Για την ακρίβεια η Εισαγγελέας απέρριψε τους υπερασπιστικούς ισχυρισμούς του κατηγορούμενου, ο οποίος αρνείται όσα του αποδίδονται και με την πρότασή της στο δικαστικό συμβούλιο ζητά από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη να λογοδοτήσει και για τις τέσσερις υποθέσεις βιασμού για τις οποίες καταγγέλθηκε.

Επιπλέον, η εισαγγελέας εισηγείται να διατηρηθεί ο κατηγορούμενος να παραμείνει προφυλακιστέος καθώς κατά την κρίση της δε έχουν εκλείψει οι λόγοι που οδήγησαν ανακρίτρια και εισαγγελέα στην απόφαση για την προφυλάκιση του.

Επόμενο βήμα, το βούλευμα του Συμβούλιου Πλημμελειοδικών της Αθήνας, το οποίο αναμένεται να αποφανθεί για την παραπομπή ή μη του κατηγορούμενου στο εδώλιο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.