Γεωργιάδης: «Δεν θα υπάρξουν αποζημιώσεις και μέτρα στήριξης σε "κόκκινες" περιοχές»ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ... ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...
ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ... ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ....ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ... ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...
ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ...ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ...
ΓΙΑ ΟΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ,ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ!!!!
ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ Ο ΕΜΒΟΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ...
ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΜΑΣΕΛΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΡΠΑΖΕΤΕ ....ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ....
Όπως είπε ο κ. Αδωνις Γεωργιάδης, πιθανότατα αύριο, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας θα ανακοινώσει το νέο σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού. Σε ότι αφορά τις παρελάσεις, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι η βούληση είναι να πραγματοποιηθούν, αλλά είναι λογικό να υπάρχουν ενδοιασμοί για τις περιοχές που τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι επιβαρυμένα, τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι αύριο θα υπάρξουν ανακοινώσεις και γι΄ αυτό από τον υπουργό,  τον κ. Θάνο Πλεύρη, ενώ συμπλήρωσε ότι λυπάται για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού στη βόρεια Ελλάδα.

Σχολιάζοντας τους θανάτους στη χώρα μας από επιπλοκές του κορονοϊού σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες, είπε ότι τον τελευταίο καιρό τα ποσοστά είναι όντως αυξημένα κι αυτό οφείλεται στο χαμηλό ποσοστό εμβολιασμού στη χώρα μας που κυμαίνεται περίπου στο 65%, ενώ για παράδειγμα στις χώρες της βόρειας Ευρώπης ξεπερνάει το 90%.
Ερωτηθείς για το αν θα υπάρξουν αποζημιώσεις και μέτρα στήριξης για όσους πλήττονται από τα μέτρα που λαμβάνονται σε περιοχές με υψηλό επιδημιολογικό φορτίο, ο κ. Γεωργιάδης απέκλεισε ένα τέτοιο ενδεχόμενο λέγοντας πως η οικονομία δεν θα αντέξει έναν νέο γύρο παροχών. Τόνισε δε ότι την ουσιαστική ευθύνη για την κατάσταση αυτή, την έχουν όσοι επιλέγουν να μην εμβολιαστούν.

Αναφερόμενος στις πληθωριστικές πιέσεις που δέχεται η οικονομία μας, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η χώρα μας έχει χαμηλότερο πληθωρισμό από τις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες. Πρόσθεσε δε ότι η σημερινή κυβέρνηση από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε κάνει μόνο μειώσεις φόρων και καμιά αύξηση. Αν όμως προχωρήσει σε μια μεγάλη μείωση για παράδειγμα του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, για τον οποίο παραδέχθηκε ότι είναι πολύ υψηλός, αυτό θα έχει επιπτώσεις στα δημόσια οικονομικά. Ο κ. Γεωργιάδης διαβεβαίωσε πως όσο η ανάπτυξη προχωράει, με αυτούς τους ρυθμούς, τότε η κυβέρνηση θα έχει τη δυνατότητα να εξετάσει κι άλλα μέτρα μείωσης της φορολογίας και ανακούφισης των πολιτών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.