Σύλληψη δύο ανδρών για μεταφορά ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή της Ηγουμενίτσας

 

 Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε μετά από αστυνομική επιχείρηση υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσπρωτίας Συνελήφθη ύστερα από καταδίωξη οδηγός οχήματος που μετέφερε περισσότερα από 255  κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Ο έλεγχος, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε στην περιοχή της Ηγουμενίτσας και ακολούθησε καταδίωξη έως ότου το όχημα ακινητοποιηθεί. Μάλιστα, η κλούβα που μετέφερε τα ναρκωτικά άνηκε σε άνδρα από την Αμφιλοχία ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς του οικείου τμήματος.

  Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.

 Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.