Έγκυος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Ηλεία



Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της και τρία ακόμα άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου στο ύψος της Βάρδας - Ψάρι περίπου στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε η γυναίκα και είχε κατεύθυνση προς Πύργο, συγκρούστηκε μετωπικά με αντιθέτως κινούμενο φορτηγό το οποίο κατέληξε εκτός δρόμου, αναφέρει το ilialive.gr.

Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν ο σύζυγος της άτυχης που ήταν και ο οδηγός και το παιδί τους, περίπου πέντε ετών.
Το παιδί μεταφέρθηκε με ιδιωτικό όχημα άμεσα στο Κέντρο Υγείας Βάρδας και αναμένεται να μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών.
Στο σημείο έφτασαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να διακομήσουν στο νοσοκομείο τη γυναίκα που έχασε τη ζωή της, τον άνδρα οδηγό του ΙΧ που τραυματίστηκε σοβαρά και τον οδηγού του φορτηγού που έχει τραυματιστεί ελαφρύτερα.
Η οικογένεια κατάγεται από χωριό της Αμαλιάδας.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.