Αποφυλακίζεται εντός της ημέρας ο Μένιος ΦουρθιώτηςΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ,ΑΜΕΣΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ''ΔΙΚΕΣ'' ΤΟΥΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ...
ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΕ Ο ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ, ΔΙΚΑΖΕΤΕ Ο ΛΙΓΝΑΔΗΣ, ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ. ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ; ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΤΣΙΡΙΧΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ.
ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

Αποφυλακίζεται εντός της ημέρας ο Μένιος Φουρθιώτης, με ανακριτική διάταξη.
Ειδικότερα, μετά από περίπου έξι μήνες στη φυλακή, ο παρουσιαστής αναμένεται να βγει εντός της ημέρας και υπό όρους.
Οι περιοριστικοί όροι
Στον Μένιο Φουρθιώτη επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 30.000 ευρώ, εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του τρεις φορές τον μήνα, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και απαγόρευση τηλεοπτικών εμφανίσεων.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.