Αλλοδαποί επιχείρησαν να κατεβάσουν τη σημαία από το ηρώο στα Φιλιατρά



Ένα περίεργο περιστατικό τις παραμονές εθνικής εορτής που ευτυχώς απετράπη, συνέβη όταν μετά από καυγά αλλοδαποί στα Φιλιατρά επιχείρησαν να κατεβάσουν την ελληνική σημαία στο ηρώο στην κεντρική πλατεία καθώς το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες πρόθεση κάποιων...ήταν να την κατεβάσουν δύο φορές, στην πλατεία των Φιλιατρών. 
Η πρώτη φορά που επιχείρησαν να κατεβάσουν τη σημαία ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο έγιναν αντιληπτοί από κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή σε καταστήματα της πλατείας και αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την πλατεία έτυχε να περνά περιπολικό της ΕΛΑΣ. 
Στο ρεπορτάζ της περιοχής πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του kyparissialive έγινε και καταγγελία επαγγελματία πολίτη στο Α.Τ. Φιλιατρών για το περιστατικό
Η… νεότερη απόπειρα για  το ιερό σύμβολο φαίνεται ήταν τέτοια που, σύμφωνα με κατοίκους, επιχείρησαν ξανά τα ξημερώματα της Τρίτης, χωρίς όμως αποτέλεσμα...

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.