Αγνοείται από το απόγευμα ζευγάρι τουριστών στα Καμμένα Βούρλα. Κινητοποίηση των αρχών


 


 Μεγάλη κινητοποίηση Αστυνομίας, πυροσβεστικής και πολιτικής προστασίας για τον εντοπισμό ενός ζευγαριού τουριστών από τη Μεγάλη Βρετανία που χάθηκε στις πλαγιές του βουνού πάνω από τα Καμένα Βούρλα και επικοινώνησε με το «112».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport.gr, γύρω στις 5:30 το απόγευμα της Κυριακής (17/10) το ζευγάρι επικοινώνησε μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112 ζητώντας βοήθεια γιατί είχε αποπροσανατολιστεί στα μονοπάτια που οδηγούν γύρω από το βουνό και φτάνουν μέχρι το Μοναστήρι και την Καρυά.

Άμεσα αστυνομικοί από το ΑΤ Καμένων Βούρλων, με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Αγίου Κωνσταντίνου και την 7η ΕΜΑΚ, ξεκίνησαν τις αναζητήσεις, συνεπικουρούμενοι από κάτοικο των Καμένων Βούρλων, που γνωρίζει καλά την περιοχή και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Δημήτρη Καραμανώλη. Το στίγμα δείχνει πάνω από τα σχολεία, από κει όμως υπάρχουν τρία διαφορετικά μονοπάτια τα οποία μέσα στη νύχτα είναι πολύ δύσκολο να εξεταστούν γρήγορα.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.