Κλειστή η Αθηνών -Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων απο τους Ρομά! Εμπρησμοί κάδων στο Αγρίνιο!!


 



Κλειστή είναι αυτήν τη στιγμή η εθνική οδός Αθηνών - Κορίνθου, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, στο 39ο χιλιόμετρο, στα Μέγαρα.

Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί Ρομά που πετούν πέτρες, οι οποίοι διαμαρτύρονται για τον θάνατο του 18χρονου στο Πέραμα, έπειτα από αστυνομική καταδίωξη.

Οι Αρχές πραγματοποιούν εκτροπή οχημάτων στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου και στην παλαιά εθνική οδό.

Υπενθυμίζεται ότι, ένταση στα Μέγαρα επικράτησε και τα ξημερώματα, με αποτέλεσμα τέσσερις αστυνομικοί να τραυματιστούν κατά τη διάρκεια επεισοδίων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ο ένας αστυνομικός δέχθηκε σκάγια από καραμπίνα, ενώ οι άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από πέτρες. Οι τρεις εξ αυτών διακομίστηκαν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Πυρπόλησαν κάδους στο Αγρίνιο -Φθορές σε Δημοτικό Σχολείο

Εντάσεις με τους Ρομά που διαμαρτύρονται για την αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, που είχε ως συνέπεια το τραγικό αυτό αποτέλεσμα, σημειώνονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάς.

Στο Αγρίνιο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα agrinionews.gr, σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική, καθώς φέρεται να υπήρξαν εμπρησμοί κάδων στην περιοχή των Αη Βασιλιώτικων και στις Εργατικές Kατοικίες Δοκιμίου. Φωτιά μπήκε και σε διάφορα αντικείμενα, ενώ προκλήθηκαν και φθορές από πέτρες στο 13ο Δημοτικό Σχολείο. Στην οδό Αιγαίου υπήρξε και ολιγόλεπτη διακοπή κυκλοφορίας.

Η κατάσταση γρήγορα ομαλοποιήθηκε, πάντως, αφού προηγουμένως μετέβη μεγάλη αστυνομική δύναμη στα σημεία που συγκεντρώθηκαν Ρομά. 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.