Αιχμές Καραμανλή για την έλλειψη κοινωνικής πολιτικής

 

Αιχμές Καραμανλή για την έλλειψη κοινωνικής πολιτικής

Ο Κ.Καρμανλής στην ομιλία του με αφορμή τη συμπλήρωση 47 χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ άφησε σαφείς αιχμές για την έλλειψη κοινωνικής πολιτικής από τη σημερινή κυβέρνηση.

 Αναφέρθηκε σε ιστορικά παραδείγματα όλης της Ευρώπης που απέδειξαν ότι χωρίς κοινωνική πολιτική δεν αντιμετωπίζονται οι μεγάλες κρίσεις. Οι αιχμές Καραμανλή έγιναν με τον πρωθυπουργό να ΄ναι παρών στην εκδήλωση που οργάνωσε το το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής»

Για τα εθνικά θέματα ο Κ.Καραμανλής είπε ότι:

«Έχουμε την κακή συνήθεια να καθιστούμε τα εθνικα μας θέματα αντικείμενο έντονων πολιτικών ανταγωνισμών οι οποίοι πολλές φορές περνούν την μορφή της πατριδοκαπηλίας».


Από Militaire News


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.