Κλειστή τώρα η Πατησίων μετά από επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ! Πορεία αναρχικών στην Θεσσαλονίκη


 


Επεισόδια είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην Πατησίων, στο ύψος του Οικονομικού Πανεπιστημίου. Κουκουλοφόροι έχουν στήσει οδοφράγματα, άναψαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων, ενώ έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην Πατησίων.


Νωρίτερα επεισόδια σημειώθηκαν στα Εξάρχεια, έπειτα από πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας.
Τρεις αστυνομικοί τραυματίες, λέει η ΕΛΑΣ


Τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν, σύμφωνα με ενημέρωση από την Ελληνική Αστυνομία, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που συνέβησαν το μεσημέρι στην περιοχή των Εξαρχείων όταν άτομα που έκαναν συγκέντρωση κατά της λήψης γενετικού υλικού από συλληφθέντες, επιτέθηκαν ξαφνικά σε αστυνομικές δυνάμεις με πέτρες και κοντάρια.

Η αστυνομία έχει προχωρήσει έως αυτή την ώρα σε 5 προσαγωγές.

Πορεία από αναρχικούς ενάντια στη λήψη DNA και στη Θεσσαλονίκη

Στο μεταξύ, πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στη διαδικασία υποχρεωτικής λήψης γενετικού υλικού από υπόπτους, πραγματοποιείται αυτήν την ώρα και στη Θεσσαλονίκη από αναρχικούς.


Όπως λένε στα καλέσματά τους μεταξύ άλλων, «η υποχρεωτική λήψη DNA από τους κρατικούς μηχανισμούς είναι άκρως επικίνδυνη, καθώς δημιουργεί διευρυμένη βάση γενετικών δεδομένων, φακελώνοντας πλήθος κόσμου. Αποκτάει έτσι αυξημένη δυνατότητα τρομοκράτησης αλλά και κατασκευής σεναρίων».

Αυτήν την ώρα ξεκίνησε πορεία από την Καμάρα και κινείται μέσω της οδού Ιασωνίδου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης.



 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.