Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από το τουρκικό προξενείο


Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στο ΑΠΘ, στους χώρους μπροστά από την παλαιά Φιλοσοφική σχολή, με άτομα που έριχναν βόμβες μολότοφ και πέτρες εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.

Τα επεισόδια άρχισαν μετά τα μεσάνυχτα και υπάρχουν αναφορές ακόμη και για τραυματία, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών για να απωθήσουν τα άτομα, με την ατμόσφαιρα στην περιοχή να είναι αποπνικτική.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδα ατόμων επιτέθηκε αιφνιδιαστικά με βόμβες μολότοφ, στη διμοιρία που βρισκόταν μπροστά από το τουρκικό προξενείο, ενώ στη συνέχεια οι άγνωστοι επέστρεψαν στους χώρους του ΑΠΘ, από τους οποίους συνέχιζαν τις επιθέσεις τους.

Υπάρχουν αναφορές και για φθορές σε αρκετά αυτοκίνητα, ενώ η οδός Εγνατία είναι κλειστή από το ύψος του Συντριβανίου μέχρι την Καμάρα.

Πηγή: grtimes.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.