Στην πόλη Βατούμι της Γεωργίας κατέρρευσε πολυκατοικία! Αρκετά άτομα εγκλωβισμένα!!


 

Συναγερμός έχει σημάνει στην πόλη Μπατούμι της Γεωργίας μετά από την κατάρρευση μέρους πενταόροφης πολυκατοικίας με αρκετά άτομα να εκτιμάται ότι είναι εγκλωβισμένα.

Στο σημείο έχει στηθεί επιχείρηση έρευνας και διάσωσης και έχουν φτάσει στελέχη της Υπηρεσίας Εκτάκτων Αναγκών.

Συμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο RT, οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανό ένα παιδί που βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο που καταπλακώθηκε την ώρα της κατάρρευσης.

Το Μπατούμι είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Γεωργίας.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένα συγκρότημα κατοικιών στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, Τιφλίδα, κατέρρευσε, με τέσσερις οικογένειες να γλιτώνουν γλιτώνουν από θαύα, όχι όμως και τα σπίτια τους.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.