Διασωληνωμένος στην Εντατική του Ευαγγελισμού ο Ανδρέας Μικρούτσικος



Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» περνά ο Ανδρέας Μικρούτσικος, καθώς  η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται σε καταστολή στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Το καλοκαίρι έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο, πήγε πολύ καλά, βγήκε από το νοσοκομείο για περίπου δέκα μέρες αλλά κάποια λοίμωξη τον υποχρέωσε να ξαναμπεί ανεβάζοντας πυρετό» σημείωσε χαρακτηριστικά ο συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου, Χάρης Λεμπιδάκης στην πρωινή εκπομπή του Alpha.
«Τώρα ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδειξε σημάδια βελτίωσης και μάλιστα σήμερα θα έπαιρνε εξιτήριο, όπως του είχαν πει οι γιατροί, αν όλα πήγαιναν καλά. Στις τεσσερισήμισι το πρωί της Δευτέρας, ωστόσο, η σύντροφος του Έλενα ενημερώθηκε από τους γιατρούς ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα και ένα έντονο τρέμουλο που υποχρέωσε τους γιατρούς να τον πάνε αμέσως στην μονάδα εντατικής θεραπείας και να τον διασωληνώσουν. Είναι σε καταστολή, περνάει δύσκολες στιγμές και οι γιατροί είδαν ότι υπάρχει υγρό στον πνεύμονα του, ένα σοβαρό μικρόβιο και αυτό προσπαθούν πλέον να καταπολεμήσουν».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.