Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις στην Κέρκυρα



Πλημμύρησαν  δρόμοι, σπίτια και αυλές από την  κακοκαιρία που πλήττει από τα ξημερώματα το νησί της Κέρκυρας.

Σοβαρές είναι οι ζημιές που προκλήθηκαν στη νότια Κέρκυρα - κυρίως στο Κάβο - καθώς πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις.
 
Το μεσημέρι πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν και στη μέση Κέρκυρα στην περιοχή της Χρυσηίδας, αλλά και στο περιφερειακό δίκτυο στην Εθνική οδό Αχιλλείου στη διασταύρωση προς 'Αγιο Προκόπιο, όπου και απαγορεύτηκε για αρκετή ώρα η διέλευση των οχημάτων.
 
Να σημειωθεί πως από την έντονη νεροποντή «φούσκωσε» και υπερχείλισε το φραγμένο ρέμα στη περιοχή του Τσάρου, ενώ προβλήματα σημειώθηκαν λόγω χαμηλής ορατότητας και στο αεροδρόμιο του νησιού.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.