Στο ΕΛΙΑΜΕΠ.. σαν «στρατηγικός μελετητής» ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

 Και «στρατηγικός μελετητής» ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

 Στο ΕΛΙΑΜΕΠ.. σαν «στρατηγικός μελετητής» ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟΠΕΜΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟ.ΠΟ
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης βρήκε δουλειά στο ΕΛΙΑΜΕΠ.


 Δηλαδή, ένας άεργος πολιτικός, πρώην υπουργός, απέκτησε ιδιότητα αναλυτή από το πουθενά στον τομέα Εσωτερικής Ασφάλειας ενός Ινστιτούτου που, σύμφωνα με το καταστατικό του, δραστηριοποιείται στον τομέα των στρατηγικών μελετών.

Ποια είναι η επιστημονική κατάρτιση του κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, όστις, λόγω ανεργίας, πρέπει οπωσδήποτε να «στεγαστεί» σε κάποια επιδοτούμενη από το κράτος θεσούλα; Καμία, είναι η απάντηση.

Ο πρώην επικεφαλής του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πιθανώς να θεωρείται ειδήμων σε θέματα «Νόμου και Τάξης», αλλά, αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε ας υποβάλει αίτηση πρόσληψης από το NETFLIX για μελέτη και έγκριση σεναρίων τέτοιου τύπου.
zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.