Δεν θα... πέσει το κτίριο της Βουλής


Διαψεύδει ο Κώστας Τασούλας δημοσίευμα για το ότι οι υπηρεσίες της Βουλής είναι σε συναγερμό λόγω ρηγμάτων στο οικοδόμημα

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» σύμφωνα με το οποίο υπάρχει θέμα στατικότητας του κτιρίου της Βουλής. Το δημοσίευμα αναφέρεται σε μελέτη που έχει γίνει για και για ανησυχία που έχουν προκαλέσει ρήγματα στο κτίριο τα οποία σχετίζονται με την κατασκευή του υπόγειου γκαράζ.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της Βουλής, μιλώντας στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα ανησυχίας ή συναγερμού για τη στατικότητα του κτιρίου και του γκαραζ της Βουλής. Το κτίριο είναι ασφαλές. Ούτε συναγερμός υπάρχει ούτε κίνδυνος» προσθέτοντας πως «καθε εργο που έχει γίνει εχει ενισχύσει τη στατικοτητα. Και το γκαραζ και το γυαλινο σκεπαστρο έχουν βελτιώσει την κατάσταση, δεν ειναι δημιουργοι νεων προβληματων». Ειδικά μάλιστα για την μελέτη που επικαλείται το δημοσίευμα ο Κώστας Τασούλας σημείωσε ότι «έγινε πριν 15 χρόνια».

Ο πρόεδρος της Βουλής αναφέρθηκε και στον σεισμό του του 2019 λέγοντας πως «με το σεισμό ηρθε η τεχνική υπηρεσία της Βουλης. Εκτίμησε ότι τα κτίρια είναι λειτουργικά. Έκαναν έλεγχο. Έχουν εντοπίσει χαρακιές, ρωγμές. Τα έχουν μετρήσει και παρακολουθούμε την εξέλιξη τους. Είναι επιφανειακές οι ρηγματώσεις. Σοβαρή και υπεύθυνη η παρακολούθηση τους. Δεν υπάρχουν μπαζώματα, η κατασκευή του γκαράζ ενίσχυσε τη στατικότητα, την όποια και παρακολουθούμε». Τέλος με αφορμή την είσοδο νερού στην τελευταία κακοκαιρία σημείωσε ότι «κοιτάζουμε να γίνουν στεγανοποιήσεις».



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.